Müüa kaamera

Kuna tegelikult on juba mõnda aega mul käes olnud uus Canon EOS 5D Mark IV kaamera kere ning see on ka oma tuleristsed juba saanud 5. Tartu Linnamaratonil, siis võibki rahuliku südamega panna müüki ja uut omanikku otsima mind seni igati hästi teeninud vana kaamera kere. Seega on müügiks pakkuda Canon EOS 5D Mark III kaamera. Kaamera on igati korras, väikeste loomulike kulumisjälgedega.

Selleks, et kaamera võimalikult hästi ka uut omanikku teeniks on ta üle vaadatud Overall Eesti spetsialistide poolt. Igaks juhuks tehtud sensori puhastus ning hinnatud ka üldist seisukorda, et kas oleks vaja millegagi tegeleda. Peale sensori puhastuse aga mingit viga Overall leida ei osanud sel kaameral. Katiku loenduri näiduks öeldi 116.724 kaadrit, mis on kogunenud kolme aastaga. Kuna kaamerat on kogu aja hoitud ja käsitletud heaperemehelikult, siis julgen arvata, et ka uuele omanikule jagub seda kaamerat veel aastateks.

Kes tahab antud mudeli kohta pikemalt lugeda võib vaadata näiteks DPreview Review'd siit: https://www.dpreview.com/reviews/canon-eos-5d-mark-iii

Kaamera hinnaks küsin: 1400.- EUR

Kaameraga tuleb kaasa laadija ja originaalaku. Kui on tekkinud huvi selle kaamera vastu, siis võta aga julgelt ühendust kas telefonitsi: +372 509 7209 või e-posti teel: tarmo@tarmohaud.ee

Lisan ka mõned pildid kaamerast.

Jaga sotsiaalmeedias: Twitter Facebook Pinterest Tumblr Google+